Mijatovićevo upozorenje zvijezdi od 100 milijuna eura: Vidim da je zabrinut

Foto: EPA

RODRYGO (23) je u aktualnoj sezoni upisao 51 nastup te zabio 17 i asistirao za devet pogodaka Reala. Brazilski krilni napadač ima ugovor do 2028. godine, no uoči finala Lige prvaka, koje Real igra večeras u 21 sat protiv Borussije Dortmund, postao je tema brojnih medija.

Rodrygo je u intervjuu za DAZN rekao da "ima ugovor s Realom i da mu je bilo zadovoljstvo provesti godine kao njegov igrač", dok je o budućnosti napomenuo kako se "svašta može dogoditi." S obzirom na to da će se Realu iduće sezone pridružiti brazilski supertalent Endrick te gotovo sigurno Kylian Mbappe kao jedan od najboljih igrača svijeta, upitno je hoće li biti mjesta za Rodryga.

Spomenuta izjava unijela je dodatnu sumnju u njegov ostanak, iako se ubrzo oglasio na X-u, poručivši: "Danas je izbila mučna situacija, u kojoj je jedan od mojih intervjua potpuno izvučen iz konteksta. Bit ću direktan, jako sam sretan u Realu. Živim svoj san i ne razmišljam o odlasku iz kluba svog života. Nastavimo pisati povijest, idemo po 15. Ligu prvaka. Hala Madrid i ništa drugo."

Mijatović: Igrači ne znaju što imaju u Realu, shvate to tek kada napuste klub

Rodryga, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 100 milijuna eura, povezuje se s klubovima iz Premier lige, među ostalim Manchester Cityjem. O cijeloj situaciji govorio je bivši napadač Reala i crnogorska nogometna legenda Predrag Mijatović. Od 1996. do 1999. igrao je za Real, a potom je otišao u Fiorentinu.

"Pogriješio sam kada sam napustio Real. Igrači ne znaju što imaju u Realu, shvate to tek kada napuste klub. Jako je komplicirano postati igračem Reala, ali lako je otići. Nogometaši odlaze zbog ljutnje, želje za većom plaćom ili zbog trećeg razloga", rekao je Mijatović, koji je od 2006. do 2009. bio direktor u Realu.

Mijatović je komentirao Rodrygovu situaciju. "Vidim igrača zabrinutog zbog dolaska novih igrača. Ove sezone je prvi put postao prvotimac otkako je u klubu.

Dečko kaže: 'Zabrinut sam, što će biti sa mnom, imam priliku igrati i trenirati (za Manchester City kao potencijalnu opciju, op. a.) pod jednim od najboljih trenera na svijetu, s jakom momčadi...'Mlad je, možda je malo požurio", smatra Mijatović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.