Modrić: Nitko mi neće trebati reći da odem

Foto: Joao Rico/PIXSELL

HRVATSKA je u 2. kolu Lige nacija u Osijeku pobijedila Poljsku 1:0 prekrasnim golom Luke Modrića u 51. minuti. Kapetan reprezentacije je sjajno zabio iz slobodnog udarca, pogodio je preko živog zida u rašlje i ostavio je golmana bez ikakve šanse. Modriću je to bio 28. gol za Hrvatsku i to večer prije 39. rođendana.

"Definitivno važna tri boda. Morali smo pobijediti zbog samopouzdanja. Bili smo četiri utakmice bez pobjede i ovo je bilo jako važno. Moramo biti zadovoljni. Sretan sam da sam nakon dugo vremena zabio iz slobodnjaka. Bio je i onaj protiv Slovačke, ali tada je bilo puno sreće, uz pomoć protivnika. Naravno da sam sretan sam zbog gola, ali još više zbog pobjede", rekao je strijelac Modrić, kojemu je ovo bio 181. nastup za Hrvatsku:

"Ponosan sam i sretan što sam došao do te brojke. Nisam mogao ni sanjati da ću toliko dugo igrati. Prvi nastup je bio san, a ovo sad... Sretan sam što sam i dalje tu da pomognem ekipi da dođe do novih pobjeda.

U mojim godinama je bilo što teško prognozirati. Sa mnom se nikad ne zna. Idemo utakmicu po utakmicu. Kad ne bude više žara u meni, neće mi nitko trebati to reći. Sam ću otići. A do tada, i dalje sam tu.''

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.