Nikola Jokić će igrati za Srbiju na Igrama u Parizu

KOŠARKAŠKI navijači u Srbiji danas mogu slaviti. Nikola Jokić igrat će na Igrama u Parizu ovog ljeta. Tu je informaciju potvrdio Košarkaški savez Srbije, koji je objavio spisak izbornika Svetislava Pešića. Pred početak priprema, Pepić je objavio popis od 16 kandidata za reprezentaciju Srbije, a to su: 

Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

"Jokić je imao namjeru igrati u Parizu, samo je htio dovoljno vremena da se odmori od naporne sezone u NBA ligi. Bio mu je potreban mir i otišao je s obitelji i prijateljima odmoriti se. Danas je javio izborniku da je odlučio i da želi igrati", piše Informer.

Srbija je prošlog ljeta na SP-u osvojila srebro, a u momčadi nije bilo Jokića, koji je objasnio da mu je bio potreban odmor nakon naporne NBA sezone, gdje je svoj Denver odveo do naslova. Navijači su se plašili istog scenarija i sad, no MVP NBA lige je odlučio doći. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.