Rijeka želi napadača koji je zabio 51 gol za Dinamo?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

LJETNI nogometni prijelazni rok u Hrvatskoj završava u ponoć, što znači da domaći klubovi imaju još par sati kako bi doveli igrače. Argentinski novinar Victor Morales, koji radi za tamošnji ESPN, objavio je da bi se Angelo Henriquez (30) mogao vratiti u SuperSport HNL. Čileanski napadač trenutno je bez kluba, a Morales tvrdi da Rijeka razmišlja o tome da ga dovede.

Podsjetimo, Henriquez je ostavio dubok trag dok je igrao u Dinamu. Stigao je u sezoni 2014./2015. kada ga je Dinamo doveo na posudbu iz Manchester Uniteda. Godinu dana kasnije otkupljen je za milijun i pol eura, a za Dinamo je odigrao 129 utakmica i zabio 51 gol. Bio je drugi strijelac hrvatskog prvenstva odmah u prvoj sezoni, s golom manje od Andreja Kramarića.

Maksimir je napustio u siječnju 2018. godine, nakon čega je igrao za meksički Atlas, Universidad de Chile, brazilsku Fortalezu, poljsku Miedz Legnicu i ruski Baltik. Ugovor s ruskim klubom istekao mu je ovog ljeta i sada je slobodan igrač.

Rijeka je jučer predstavila napadača Stipu Pericu

Prema podacima Transfermarkta, najviše utakmica i najviše golova postigao je upravo kao igrač Dinama, s kojim je triput bio prvak Hrvatske i triput osvojio SuperSport Hrvatski kup. Skupio je i 14 nastupa i dva gola za reprezentaciju Čilea, a Transfermarkt mu trenutno vrijednost procjenjuje na 700 tisuća eura.

Rijeka je u srijedu predstavila novog napadača Stipu Pericu (29) nakon što su ovog ljeta, gledajući ofenzivce, otišli Franjo Ivanović, Marko Pjaca, Jorge Obregon i Momo Yansane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.