Talijani: Nemojte misliti da su Hrvati gotovi. Više puta su pokazali da ne odustaju

Foto: EPA

ITALIJA je na otvaranju Europskog prvenstva pobijedila Albaniju 2:1, a sada joj slijede dvoboji sa Španjolskom i Hrvatskom. Tamošnji Il Corriere dello Sport najavio je te utakmice i upozorio izbornika Luciana Spallettija i igrače na 10 stvari na koje moraju paziti. Evo što su, između ostalog, napisali.

"Italija mora zaboraviti na uspješan debi jer su Španjolska i Hrvatska jače od Albanije i bit će teži izazov za Azzurre. Također, početna postava Italije protiv Albanije bila je najmlađa na Europskim prvenstvima još od 1988. godine. Iako je ta mladost pridonijela zasluženoj pobjedi, Azzurri moraju biti spremni za oglede s iskusnijim momčadima kao što su Španjolska i Hrvatska."

Što se tiče Hrvatske, Talijani su na oprezu. "Nemojte misliti da je Hrvatska gotova. Čak i ako su izgubili 3:0 na otvaranju, Hrvatska je više puta dokazala da nikad ne odustaje. Ako im zadnja utakmica s Italijom bude odlučujuća, moramo je odigrati s maksimalnim zalaganjem protiv ponosne i talentirane momčadi", piše Corriere dello Sport.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.