EUROPSKE LIGE

Zekić u debiju s najgorom momčadi Mađarske srušio neporaženi Ferencvaroš u gostima

Foto: Diósgyőri VTK

ZORAN ZEKIĆ na savršen je način započeo svoju mađarsku avanturu na klupi Diósgyőrija. Pobijedio je prvaka Ferencvaroša u gostima 1:0 i nanio mu prvi prvenstveni poraz ove sezone. 

U 85. minuti pogodio je Asmir Suljić kojeg je Zekić na teren uveo samo minutu ranije. Zekić je doveden da izbori ostanak u elitnom društvu i iznenađujućom je pobjedom prekinuo niz od šest prvenstvenih uzastopnih poraza. Unatoč velikoj pobjedi njegov je klub i dalje posljednji u prvenstvu i slijedi mu teška borba za ostanak.

Protiv Ferencvaroša Zekić je u sastavu imao Hrvate Alena Grgića, Gorana Milovića, Vinka Soldu i Diega Živulića dok mu je u napadu igrao bivši Slavenov i Hajdukov napadač Mirko Ivanovski.

Zekić je DVTK preuzeo 8. siječnja na poziv nekadašnjih šefova iz Osijeka o čemu nam je govorio odmah po dolasku u klub. U Diósgyőr su nedavno uložili Osijekovi vlasnici Lorinc Meszaros i Ferenc Sakalj. Zekić je već bio u hrvatskom prvoligašu kada su u klub stigli mađarski vlasnici, a oni su poučeni dobrim iskustvom sa Zekićem opet pozvali njega da im vodi projekt. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.