Vozaču Hitne pozlilo tijekom intervencije. Preminuo je

Foto: Facebook

Na Facebook stranici HITNA UŽIVO 194 oprostili su se od vozača Hitne pomoći koji je preminuo tijekom jučerašnje intervencije. 

"Jučer je tijekom intervencije u 58. godini iznenada preminuo naš kolega Zlatko Kapac, koji je radio kao vozač u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije. Ovim putem želimo izraziti sućut obitelji preminulog kolege i svim našim kolegicama i kolegama u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije", napisali su. 

Ozlijeđeni radnik prebačen helikopterom u bolnicu

Lokalni portal Sisak.info piše kako je Hitna pomoć intervenirala u mjestu Mali Gradac kod Gline, gdje se dogodila nesreća prilikom izvlačenja drvne mase šumskim traktorom. Pritom je teško ozlijeđen 48-godišnji radnik, državljanin Bosne i Hercegovine. 

S obzirom na to da se intervencija odvijala u šumi, teren je bio vrlo zahtjevan. Vozaču Hitne je pozlilo i preminuo je. Zbog nesreće u kojoj je stradao 48-godišnjak, na mjestu događaja obavljen je očevid u suradnji s inspekcijom rada u području zaštite na radu Državnog inspektorata. 48-godišnjak je helikopterom prevezen u bolnicu. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.