Auto Benussi predstavio luksuzne automobile na najboljem ljetnom partyju

Foto: Press

Auto Benussi Underground drugu godinu zaredom, udružio je snage s heritage hotelom Martinis Marchi i Sunseekerom u poznatoj luksuznoj oazi na Šolti povodom prestižnog ljetnog partyja. Martinis Marchi,iIako inače odiše mirom, jednom godišnje postane popularna jahtaška pozornica za najbolju zabavu na Mediteranu na koju dolaze brojni domaći i inozemni gosti te zajedno stvaraju prekrasnu razglednicu na kojoj bi pozavidjele i najpoznatije svjetske destinacije.

Ovaj magično uređen baštinski hotel, restoran i marina na Šolti, ovog su vikenda, trinaesti put za redom održali svoje poznato bogato tematsko događanje. Ljetni party bio je obavijen zavodljivom crvenom tematikom uz naziv ‘RED O’CLOCK’ te kroz kulisu poznate opere ‘Fantom u operi’. Vlasnici zamamnih Sunseeker jahti, gosti ovog jedinstvenog baštinskog hotela, koji u diskreciji ugošćuje brojna imena poslovnog, show business i sportskog svijeta, imali su cijeli vikend u ponudi za uživanje u bogatoj avanturistički, zabavno, gastronomsko, modnoj poslastici za koju se odavno tražila karta više!

Auto Benussi Underground izložio je izbor svojih najboljih premium vozila, uključujući kultni Aston Martin, sofisticirani Maserati Grecale, moćni Range Rover, dinamični Range Rover Sport, zadivljujući Maserati Gran Tourismo te zvijezdu večeri – crveni Ferrari. Ovim partnerstvom, Auto Benussi, Martinis Marchi i Sunseeker, gostima su ponudili ekskluzivno iskustvo spajanja automobilske izvrsnosti s izuzetnim gostoprimstvom na jednoj od najslikovitijih lokacija u Hrvatskoj.

Vikend je bio kratak za brojne test vožnje u luksuznim jurilicama Maserati i Land Rover, tvrtke Auto Benussi – Underground, uz ‘fantomski’ crveni Ferrari, koji su se odlično uklopili uz pročelje baroknog dvorca i kroz marinu prepunu zamamnih jahti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.