Mercedesova G klasa u ljetnom izdanju

Foto: Carlex Design

IAKO G klasu već odavno ne vežemo uz teren i zabavu, već najčešće uz istok Europe i tipove koji se bave, najblaže rečeno, poslovima na rubu legalnosti, sada imamo priliku vidjeti automobil u potpuno novom izdanju. 

Da, i ovdje je osnova skupa G63 izvedba, ali G klasa sada izgleda daleko simpatičnije, privlačnije, pa i oku ugodnije. Posebno ako ste ljetni tip sklon ljetovanju na obali, gdje se maksimum terenske vožnje vodi u pješčanim plažama. Dakako, samo u granicama legalnosti, baš kao što su to činile kultne ljetne izvedbe Fiatovih mališana. 

Na istom tragu G klasu je preradio Carlex Design, poznat po čudesnim preradama pomalo zaboravljenih automobila poput "peglice" za Toma Hanksa.

Retro izgled potvrđuje i samo ime izvedbe, G-Vintage, a u ponudi se nalazi na suprotnoj strani od primjerice Brabusa ili Mansoryja. Pritom imajte na umu da je ispod poklopca moćni AMG-ov pogon natjeran na preko 800 KS i 1000 Nm. 

Osim nekoliko verzija vanjštine, Carlex je spreman ispuniti i svaku želju u kabini. Mogućnosti su beskonačne, baš kao sami iznosi koji će se svakom opcijom vrtoglavo penjati u nebo. Ali to je nešto što postojeće i buduće vlasnike G klase najmanje brine, čak i one koji traže izvedbu ovako simpatičnog nastupa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.