Ovo je nova Nevera?

Mate Rimac uskoro predstavlja novu Neveru, a sada je, po svemu sudeći, procurila slika novog modela. 

Rimac je prije manje od tjedan dana misteriozno izbrisao sve Instagram objave na profilu Rimac Automobila i dodatno zaintrigirao fanove objavljivanjem kratkog teaser videa s porukom: "Nova oluja je prohujala." 

AutoExpress pisao je da je Rimčev predstavnik dao naslutiti da bi nešto moglo biti predstavljeno na nadolazećem Monterey Car Weeku 12. kolovoza. Na prošlogodišnjem Monterey Car Weeku Rimac je predstavio model Nevera Time Attack s planiranih samo 12 primjeraka - svi su, kako je navedeno, rasprodani prije nego što su otkriveni.

Dosad nitko nije primijetio novi Rimac model na testiranju, pa se čini vjerojatnije da je riječ o drugoj verziji Nevere.

Jedan od developera iz Facebook grupe Developers Hrvatska Relaxed primijetio je da je u kodu stranice ostao trag slike na kojoj je, kako se čini, upravo novi model Nevere.

"Rimac predstavlja novi auto, na reveal stranici su ostavili base64 string od original slike https://www.rimac-automobili.com/RimacReveal/", napisao je developer. 

Na samoj stranici se, spomenimo, u pozadini nalaze obrisi automobila koji se nalazi na slici koju su otkrili developeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.