VIDEO Ovaj Lamborghini je prešao preko 480.000 km

Screenshot: YouTube

LAMBORGHINI Murcielago, zvijer pokretana V12 motorom, maratonac je vrijedan divljenja. 

Supersportski automobili najčešće veći dio životnog vijeka provedu u garaži, a samo rijetki primjerci nakupe pristojnu kilometražu. Kad su pak u pitanju talijanski sportaši, ovdje troškovi održavanja nerijetko idu u nebo, a pritom im pouzdanost nije jača strana. 

Svemu tome se kosi youtuber Simon George koji je u svojem Murcielagu uspio doći do 300.000 prijeđenih milja ili gotovo 482.000 km. Samo poklapanje znamenki snimio je kamerom, a to se dogodilo na putu prema Lamborghinijevoj tvornici u Sant'Agati.

Prelijepi narančasti primjerak suvereno grabi kilometre pružajući svojem vlasniku nezaboravne trenutke u idealnoj kombinaciji V12 motora i ručnog mjenjača. Zanimljivo je da George nije sam nakupio silnu kilometražu, a još impresivnije zvuči podatak kako je ovaj Lamborghini bio nuđen u najmu, i to na stazi gdje ga privremeni korisnici nisu štedjeli. 

George pritom tvrdi kako Lamborghini voli sportsku vožnju. "Što brže voziš, to mu se više sviđa", rekao je. "Sve više od 3000 okretaja i puno je sretniji." Vlasnik je svojem Lamborghiniju i sebi priskrbio putovanje za pamćenje kojim je obilježio veliki jubilej. Vozio je iz Engleske, prešao trajektom u Nizozemsku i onda vozio skroz na jug preko Alpa sve do Lamborginijevog sjedišta gdje je toplo dočekan. Nakon obilaska tvornice George se vratio u Englesku i nastavio uživati u Lamborghinijevom maratoncu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.