Youtuber koji se proslavio prejedanjem skinuo je 114 kila. Mjesecima je to skrivao

Screenshot: Youtube

Dok je uvjeravao milijune svojih obožavatelja da i dalje ima opasan višak kilograma, Nikocado Avocado, pravog imena Nicholas Perry, smršavio je 114 kilograma. Youtuber, koji se proslavio prejedanjem, odnosno takozvanim mukbangom (konzumiranjem hrane pred publikom koja to novčano nagrađuje), u petak je objavio veliku vijest.

Transformaciju je opisao kao svoj "najveći društveni eksperiment", a izveo ju je tako da se mjesecima skrivao i objavljivao samo videe koje je snimio prije nego što je krenuo s mršavljenjem.

U videu u kojem je pokazao promjenu pojavio se s maskom pande na glavi.

"Ja sam negativac jer sam sebe napravio takvim. Danas sam se probudio iz jako dugog sna jer sam skinuo 114 kilograma. Još jučer su me ljudi nazivali debelim, bolesnim, dosadnim i nebitnim", rekao je.

Na drugom kanalu objasnio je da je sedam mjeseci objavljivao godinama star sadržaj kako bi održao popularnost dok je radio na svom zdravlju. Njegova šokantna promjena mnoge je iznenadila, a većina je sretna što je sada zdraviji.

"To je ono čemu smo se nadali, a ne da se suočimo s njegovom smrću zbog komplikacija uzrokovanih velikom težinom", komentirala je jedna osoba.

"Udebljao se, postao multimilijunaš, pa smršavio. Najveći povratak ikad", dodala je druga.

Perry je najpoznatiji mukbanger s više od četiri milijuna pratitelja na YouTubeu. Pokrenuo je svoj kanal 2016. godine, kada je bio vegan težak 72 kilograma. S vremenom je premašio težinu od 187 kilograma. U nekim videima nosio je uređaj koji koriste osobe koje pate od apneje, stanja koje uzrokuje prestanak disanja u snu i povezano je s pretilošću. Tijekom svojih dramatičnih videa, koji su ga učinili multimilijunašem, Nicholas je često jeo više od 10.000 kalorija u jednom dahu.

Opasnosti ekstremne prehrane ponovno su dospjele na naslovnice nakon tragične vijesti da je 24-godišnja Pan Xiaoting preminula tijekom desetsatnog prijenosa prejedanja. Snimala se uživo dok je jela velike količine uglavnom nezdrave hrane. Nakon što je unijela 55 kilograma hrane, prema pisanju kineskih medija, želudac joj je prsnuo, što je uzrokovalo curenje želučane kiseline i hrane u trbuh.

Trend stvaranja videa prejedanja nastao je u Južnoj Koreji. Isprva je privlačio ljude koji bi jeli s kreatorima sadržaja, no s vremenom je postao ekstremniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.