2.5 milijuna pregleda: Tuljanica češkala mladunče, prizor je postao hit

Foto: Pexels

U SVIJETU divljih životinja često svjedočimo dirljivim trenucima. Tako je bilo i s nedavnom snimkom koja prikazuje mamu tuljana i njezino nježno ponašanje prema svom mladunčetu. Trenutak majčinske ljubavi postao je viralan.

Na TikTok profilu @sophiarouches objavljen je video koji je ubrzo postao viralan. Video prikazuje mamu tuljana kako češka svom mladunčetu ogrebotine po leđima dok oboje uživaju u sunčanom danu na plaži.

U opisu videa piše: "Svi vole češkanje po leđima," što dodatno naglašava koliko su ovakvi trenuci univerzalni i prepoznatljivi.

@sophiarouches i mean come on #babyseal #cute #fyp ♬ Little Things - Adrian Berenguer

Video je izazvao veliki broj pozitivnih reakcija i komentara na društvenim mrežama. Ljudi su bili oduševljeni i dirnuti prizorom, ističući koliko su majčinski instinkti prisutni u svim vrstama.

"Ovo je tako slatko, mogao bih zaplakati," napisao je jedan korisnik. Drugi je dodao: "Ovo je najbolji video koji sam vidio danas, tolika ljubav između njih."

Video je skupio 2.5 milijuna pregleda i podsjetio nas važnosti majčinske ljubavi u životinjskom svijetu. Majke pružaju zaštitu, njegu i učenje svojim mladuncima, osiguravajući im tako najbolji mogući početak života. Ovaj video je samo jedan od mnogih primjera kako majčinska ljubav i briga prelazi sve vrste i granice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.