Udomljeni pas prvi put traži pažnju nove vlasnice, video je hit

Screenshot: TikTok

KADA u svoj dom dovedete spašenog psa, bilo privremeno ili zauvijek, morate biti spremni na tjedne, ako ne i mjesece, prilagodbe novim rutinama. Vaš dom dobiva potpuno novu dinamiku, ali psi koji su prošli kroz teška vremena često trebaju više vremena i strpljenja dok se opuste i počnu osjećati sigurno.

Iskusni udomitelji, poput Isabel Klee, znaju da malo ljubavi i njege može napraviti veliku razliku kada spašeni pas prvi put dođe kući. Isabel, njezin dečko i njihov pas Simon, visoko su cijenjeni udomitelji u New Yorku, a trenutno pomažu prestrašenom psiću po imenu Twinkle da nauči kako se opustiti.

Twinkle je stigao u Isabelin dom 9. kolovoza, ali već je pokazao znakove napretka. Manje od tjedan dana nakon što je udomljen, Twinkle je po prvi put zatražio pažnju nove vlasnice. Srećom, Isabel je zabilježila taj trenutak i odmah je podijelila svoju radost sa svojim pratiteljima na TikToku.

@simonsits BEST. DAY. EVER!!! 😭❤️ @Muddy Paws Rescue ♬ Beautiful Heart - Piano Meditation

Potrebna je velika hrabrost da pas inicira interakciju, osobito nakon što su ga ljudi u prošlosti iznevjerili, ali ovaj mali pas počinje učiti da je njegova udomiteljska obitelj tu samo da bi ga voljela i pomagala mu.

Ovaj mali, ali značajan korak naprijed, pokazuje koliko je važno pružiti psima iz prošlih traumatičnih iskustava priliku za novi početak. Twinkle se polako, ali sigurno, počinje otvarati prema ljudima koji mu žele pružiti ljubav i sigurnost, a Isabelina sreća zbog toga je neizmjerna i zaslužena. Svi oni koji su pratili njegovu priču znaju koliko je važan ovaj trenutak za njegov daljnji napredak.

Svaki pas zaslužuje ljubav i brigu, a Twinkle sada zna da je pronašao svoje mjesto na kojem može početi ponovno vjerovati ljudima. Udomiteljska skrb nije uvijek lagana, ali trenuci poput ovoga podsjećaju nas zašto je tako važna i ispunjavajuća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.