Dodijeljene su nagrade za najsmješnije fotografije ljubimaca 2024., pogledajte ih

Foto: Pixabay

Pripremite se za smijeh! Objavljeni su dobitnici Nagrade za najsmješniju fotografiju ljubimaca 2024., a rezultati su urnebesni. Ovogodišnje natjecanje slavi najsmješnije i najtoplije trenutke koje su zabilježili vlasnici ljubimaca diljem svijeta. Od nestašnih pasa do razigranih mačaka, fotografije prikazuju jedinstvene osobnosti i ludorije naših voljenih prijatelja.

Ovogodišnji ukupni pobjednik je Sarah Haskell s fotografijom pod nazivom "Nije samo za mačke!". Slika prikazuje psa Hectora kako pokušava imitirati mačku i provući se kroz maleni mačji otvor. Sarina fotografija, zajedno s mnogim drugim briljantnim prijavama, ponovo dokazuje da naši ljubimci nisu samo pratitelji, već i stalni izvor radosti i smijeha. Pripremite se za uživanje u najsmješnijim fotografijama ljubimaca ove godine.

Drum roll!!!!! Comedy Pet Winners Announced!!! Overall Winner is Sarah Haskell with her photo of the adorable Hector...

Objavljuje Comedy Pet Photo AwardsČetvrtak, 6. lipnja 2024.

Godišnje natjecanje za fotografiju, koje sada slavi svoju petu godinu, poziva ljubitelje ljubimaca i životinja da i dalje dijele zabavne fotografije i videozapise svojih komičnih krznenih prijatelja. Utemeljitelji nagrade, Paul Joynson-Hicks i Tom Sullam, izbor su organizirali kako bi naglasili pozitivan i ključan utjecaj ljubimaca na naše živote te kako bi promovirali svijest o dobrobiti životinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.