Dva milijuna lajkova: Spašeno štene spava na zlatnom retriveru

OSOBE koje udomljavaju zanemarene pse često se susreću s različitim, često vrlo tužnim, sudbinama životinja. Psi koje dovedu u svoj dom mogu biti uplašeni, nepovjerljivi i pothranjeni. Vidjeti takvog psa teško je bez obzira na to koje je vrste ili koliko je star, ali ima nešto posebno tužno u tome kada vam kući dođe izgladnjeli štenac.

Jedna korisnica TikToka na svom je profilu podijelila priču upravo o takvom pothranjenom štencu koji je u njezinoj obitelji pronašao spas. Ono po čemu je video poseban jest to što je štenac vrlo brzo odabrao omiljenu osobu u obitelji kojoj u potpunosti vjeruje – njihovog zlatnog retrivera Darwina.

Video koji je skupio preko dva milijuna lajkova prikazuje udomljenog štenca koji neprestano ide za zlatnim retriverom, a kada je vrijeme za spavanje, obavezno se sklupča u njegovoj blizini ili, ako je to moguće, zaspi na njegovom krznu.

@kbevacqua Darwin seems to just be a therapy dog at this point. All of our fosters want his approval but this little girl seems to be taking to him even more than others. She seeks him out when its nap time so that she can curl up in his fur. It took a few days for him to warm up to the idea, but he is finally coming around. #foster #fosterpuppy #adoptme #adoptdontshop #dog #rescuedog ♬ A Summer Place - Hollywood Strings Orchestra

U opisu videa vlasnica je objasnila da često daje privremeni dom spašenim psima, a ova malena kujica najnoviji je član njihove proširene obitelji. Napisala je da se svi psi koji prođu kroz njihov dom žele dobro slagati s Darwinom, ali da je ova kujica posebno vezana za njega.

„I ja bih se voljela sklupčati u moru kovrča zlatnog retrivera“, „Prijatelji zauvijek“, „Mali psić je trebao mekano mjesto i čuvara. Hvala Darwinu“, neki su od komentara gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.