Mačka već četiri mjeseca tuguje za prijateljem: Mijauče i čuva njegovu ogrlicu

Screenshot: TikTok

NEVJEROJATNA priča o tuzi i ljubavi osvanula je na jednom TikTok profilu. Žena imena Rainn otkrila je da je njezina mačka Grimm uginula u veljači, a četiri mjeseca kasnije primijetila je da je njezina druga mačka, Boo, još uvijek slomljena zbog gubitka svog suputnika. Naime, Boo je nastavio nositi ogrlicu svog brata mjesecima nakon njegove smrti, što je dirljivo svjedočanstvo njihove duboke veze.

"Još uvijek tuguje", napisala je vlasnica, dodajući da ova gesta pokazuje koliko su ljubimci sposobni za osjećaje i kako njihova tuga može trajati i nakon što su im voljeni otišli.

U videozapisu Boo je mijaukao i stajao pored Grimmove ogrlice. Nije dopuštao da je itko uzme te je bila pokraj čitavo vrijeme; nosio ju je po čitavoj kući. Ogrlica je za Booa dio Grimma i ne može se odvojiti od nje. 

@rainn.without

We lost our little Grimm in February. Tonight, he keeps bringing me her collar 😭 such weird timing as we’re bringing home a new little brother for him in a few days. It’s like she’s telling me it’s ok? 💔

♬ original sound - michael

Rainn, duboko dirnuta što njezina mačka još uvijek tuguje, uvjerena je da taj trenutak ima značaj. U opisu videa objavljenog na TikToku objasnila je da će za nekoliko dana donijeti novog prijatelja - mačića - za Booa.

Uz više od 3.2 milijuna pregleda, 763.100 lajkova i gotovo 7000 komentara, gledatelji na TikToku preplavili su video suosjećanjem. Poput Rainn, mnogi vjeruju da je ovo znak da je prošlo dovoljno vremena i da je Boo sada spreman dočekati novog ljubimca u svom domu.

"Izgubio je svoju sjenu. Žao mi je za oboje...", komentirao je jedan gledatelj, dok je drugi dodao: "Cijena koju plaćamo za ljubav, žao mi je zbog vas oboje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.