Nakon pola milijuna pregleda nježni div Sirius je dobio samo dva upita

Screenshot: TikTok

Već gotovo šest mjeseci, pas iz jednog skloništa za životinje u Velikoj Britaniji strpljivo čeka nekoga tko će ga udomiti. Radnici i volonteri iznenađeni su što nitko nije pokazao interes s obzirom da on ima sve što je potrebno da bude brzo udomljen. Iz milja ga zovu BigFoot i to je vjerojatno jedini razlog zašto ga nitko ne želi.  

Iako sklonište nije znalo Siriusovu povijest, osoblje se brzo uvjerilo da je riječ o velikom psu s još većim srcem. On je tih i smiren, te se odlično ponaša na povodcu, a to su sve karakteristike koje novi vlasnici traže prilikom udomljavanja psa.

U nadi da će snaga društvenih mreža pomoći da pronađe svoj zauvijek dom, sklonište je nedavno podijelilo video o Siriusu na svom TikTok profilu. U snimci Sirius mirno sjedi u svom kavezu, gledajući u kameru s nadom u očima. Nažalost, skoro pola milijuna pregleda na TikToku donijelo je samo dva upita za udomljenje ovog nježnog diva. 

@westnorfolkrspca our very own BFG🥹 #rspcawestnorfolk #rspca #adoptdontshop #viraltiktok #foryou #foryoupage #puppylove #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage❤️❤️ #adoption #dogsoftiktok #4you #4youuu #4upage #rescueuk #lurcher #lurchersoftiktok #adoptadog #sighthound #rescue #rescueadog #donations #newbed #pleasehelp #helpme #helpmeplease #helpdogs #foryouuuu #for4you #fouryou #foruoupage #fouryourpage #fyppppppppppppppppppppppp #fypplis #fpypage #fpyシ #fypsounds #fypツ #forpage #upage #upage❤️❤️❤️foryou💞💞🖤🖤 #444youpage #forurpage #foruraz #rspcawestnorfolk #rspca #adoptdontshop #viraltiktok #foryou #foryoupage #puppylove #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage❤️❤️ #adoption #dogsoftiktok #4you #4youuu #4upage #rescueuk #lurcher #lurchersoftiktok #adoptadog #sighthound #rescue #rescueadog #donations #newbed #pleasehelp #helpme #helpmeplease #helpdogs #foryouuuu #for4you #fouryou #foruoupage #fouryourpage #fyppppppppppppppppppppppp #fypplis #fpypage #fpyシ #fypsounds #fypツ #forpage #upage #upage❤️❤️❤️foryou💞💞🖤🖤 #444youpage #forurpage #foruraz #mastiff #mastiffsoftiktok #mastiffs #jackrussell #jrt #lurcheroftiktok #labradors #rottweilersoftiktok #rottweiler #germanshepherdsoftiktok #germanshepherdpuppy #gsd #gsddog #adoptus #helpusout #rescue #rescuedog ♬ Scott street x i know the end - micha

Siriusova priča je srceparajuća, no nudi nadu da će uz daljnju podršku zajednice i dijeljenje na društvenim mrežama uskoro pronaći svoj dom. On je primjer kako se ponekad najbolji prijatelji mogu pronaći na najneočekivanijim mjestima. Za sve one koji traže vjernog i nježnog suputnika, Sirius je idealan izbor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.