Unuka je odvela djeda na okupljanje jazavčara. Raspametio se

LJUBAV prema životinjama nema nikakve veze s godinama. Neovisno o tome koliko ste stari, ako volite pse, to je ljubav koja će trajati do kraja života. TikTokerica Lydia na svom je profilu objavila video djeda kojeg je odvela na poseban događaj na kojemu su se okupili ljubitelji jazavčara.

S obzirom na to da je oduvijek bila svjesna njegove naklonosti prema ovoj pasmini, a u pravo vrijeme je od svoje sestre saznala da će se druženje vlasnika i njihovih jazavčara uskoro održati u Greenvilleu, u Južnoj Karolini, odmah ga je pitala želi li ići s njom.

Isprva je mislila da se djedu neće svidjeti ideja dvosatne vožnje, no on ju je iznenadio i odmah pristao na putovanje. Zajedno su otišli u trgovinu biljkama koja je bila domaćin događaja, a djed je bio oduševljen, što je Lydia dokumentirala i podijelila na TikToku.

@lydiasnontoxiclife I took my grandpa to a dachshund meetup and he loved it 🥰 #dogs #dogsoftiktok #doglover #grandpa #dachshund #dachshundsoftiktok #doggy #corgi #doggos #pug #samoyed #woof #malinois #cockerspaniel #germanshepherd #doggo #westie #pawrents #poodle #dogwalking #cavapoo #schnauzer #greyhound #zoomies #servicedogintraining #maltese #workingdog #offleash #bullterrier #furbaby #cutedog #spaniel #staffy #doberman #husky #labrador #dogmom #walkies #vizsla #belgianmalinois #happydog #pittie #furbabies #sausagedog #dalmatian #goldendoodle #yorkie #ReelTrends #reeltrendsapp ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Zapanjen brojem jazavčara koje je ugledao na jednom mjestu, djed ih nije mogao prestati fotografirati i maziti. Ipak, djed se prisjetio svog voljenog jazavčara iz djetinjstva čiju je sliku pokazao svima na događaju. Kratkodlakog crvenog jazavčara Binga dobio je 1947. godine kada je on sam imao svega deset godina i zaključio je da, iako mu se svi jazavčari koje je ovdje vidio jako sviđaju, njegov Bingo je i dalje najslađi.

Video je pobrao brojne simpatije pratitelja i prikupio više od milijun pregleda te mnogo komentara.

"Ovo je vjerojatno jedna od najslađih stvari koje sam ikada vidio", "Sve ga je ovo tako razveselilo. Sjajno", "Djed je bio u svom elementu", "Molim vas, nabavite mu jazavčara", neki su od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.