Vlasnica se vratila kući, umjesto veselja dočekala je neočekivana reakcija ljubimca

Screenshot: TikTok

Svi psi imaju svoju omiljenu osobu, a ponekad je bolno očito kada to niste vi. Molly, kujica pasmine veliki pirinejski pas iz Michigana, izgledala je vidno uznemireno kada je njezina vlasnica ušla kroz vrata, a osoba koju je najviše željela vidjeti nije bila s njom.

Video, podijeljen na TikToku u lipnju pod korisničkim imenom @kathisfosters, prikazuje Molly kako sjedi kraj vrata i izgleda vrlo razočarano nakon što je vidjela svoju vlasnicu kako ulazi sama.

"Kad dođeš kući, a tvoj pas čeka nekog uzbudljivijeg da uđe", stoji u opisu videa.

Vlasnica Kathi Valeii rekla je za Newsweek da je Molly vjerojatno tražila njenog partnera ili jedno od njene djece, iako ju je Mollyno ponašanje iznenadilo.

"Nisam sigurna je li tražila Jamesa nakon što sam ušla ili jedno od moje djece, ali očito je mislila da će netko bolji doći. Ovo je posebno smiješno jer sam ja uvijek bila njezina osoba. Očito sam pala na ljestvici", rekla je.

@kathisfosters Rude. #greatpyrenees #favorite #favoriteperson #dogatthedoor #kalamazoo ♬ original sound - Kathi’s Fosters

Normalno je da psi imaju omiljenu osobu s kojom se vole družiti, a to je obično osoba s kojom provode najviše kvalitetnog vremena. Međutim, ova preferencija nije trajna i može se lako promijeniti uz nekoliko poslastica i dodatnu pažnju.

Posebna povezanost s vašim psom može se stvoriti kroz razne pozitivne interakcije ili iskustva, poput hrane, poslastica, hranjenja, igranja, zajedničkih šetnji, planinarenja i puno maženja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.