Mama je prvi put ostavila kćeri u vrtiću. Rasplakala se zbog poruke odgojiteljice

Screenshot: TikTok

MAMA Tavia Wade na TikToku je podijelila dirljiv video koji je raznježio mnoge roditelje. Naime, Tavia je nedavno prvi put u vrtiću ostavila svoje blizanke, a za mnoge roditelje taj je trenutak vrlo emotivan. Međutim, odgojiteljica koja će brinuti o djevojčicama, za sve je roditelje pripremila dirljiv dar. 

Odgojiteljica je na papiru roditeljima dala poruku i svakome dala paket maramica jer je bila sigurna da će ih ono što je napisala rasplakati. Evo što je pisalo u poruci: 

"Dajem vam malo mig i osmijeh dok danas ulazite u moju sobu jer znam koliko je teško otići znajući da vaše dijete mora ostati. Bili ste s njima mnogo godina i njihovi ljubazni vodiči, ali sada je došlo vrijeme da ih ostavite sa mnom. Samo znajte da, dok se vozite i suze vam teku niz obraze, voljet ću ih kao svoje i pomoći im da uče i rastu. Stoga, smirite svoje misli i više ne plačite jer ću ih voljeti i prihvatiti kada ih ostavite pred mojim vratima. S ljubavlju, njihova odgojiteljica", pročitala je Tavia na videu.

U komentarima su joj se javili mnogi roditelji koje je postupak odgojiteljice oduševio. Neki su napisali da su i tete njihove djece napravile isto te su zahvalili na svemu što rade za njihovu djecu.

@taviawade

It needed to be heard

♬ original sound - Tavia Wade
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.