Reakcija dječaka na pjevanje obitelji postala viralna. Video ima neočekivan kraj

Screenshot: TikTok

NANCY Frizzell i njezina obitelj htjeli su se pobrinuti da se njihov najmlađi član ne uplaši kada mu svi pjevaju "Sretan rođendan" na njegovoj prvoj proslavi. Odlučili su mu pjevati nekoliko dana unaprijed kako bi ga naviknuli na to da puno ljudi pjeva i gleda u njega, ali njihov prvi pokušaj propao je. 

Kada su počeli pjevati, dječak ih je zbunjeno i gotovo uplašeno promatrao. Ubrzo je počeo jako plakati i vikati, pa su morali prestati pjevati i utješiti ga. Videozapis slatkog dječaka na TikToku pogledan je 1.4 milijuna puta, a mnoge je nasmijala i raznježila njegova reakcija. 

"Grozno se osjećam što mi je ovo smiješno", "Pokažite mu ovo kad poraste, sigurno će se smijati", "Slatkiš mali. Ni ne zna da pjevate njemu u čast", "Ovo je predobro. Žao mi je što plače, ali jako me nasmijao", samo su neki od komentara na TikToku.

@nancyfrizzell1999 He is definitely not a fan, but hopefully we will get there before the big day 😬🤣🤣 #babytok #babyboy #funnyvideos #baby ♬ original sound - Nancy Frizzell
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.