Reakcija dječaka na rođendansku tortu oduševila ljude, pišu: "Presladak je!"

Screenshot: TikTok

MAMA Graycie Schiess na svom TikTok profilu objavljuje simpatične trenutke iz života na farmi sa svojim suprugom i dvoje male djece. Nedavno je njezin najstariji sin, Wacey, navršio tri godine, a ponosna mama je na platformi podijelila njegovu preslatku reakciju na rođendansku tortu.

Sve što je maleni Wacey htio za rođendan bila je torta sa Spider-Manom i svijeća u koju može puhati. Kada je to dobio, bilo je jasno koliko je bio sretan i uzbuđen. Kada je ugledao tortu, nije mogao prestati gledati u nju, a nakon što su članovi njegove obitelji i prijatelji završili s rođendanskom pjesmom, dječak je uzbuđeno viknuo: "Hvala!", što je oduševilo tisuće ljudi koji su pogledali video.

"Presladak je i tako drago dijete", "Točno se vidi kako su ga obuzele emocije i uzbuđenje, slatkiš mali", "Kako je samo sladak i pristojan, a tek ima tri godine. Dobro ga odgajate!", "Nadam se da je imao rođendan kakav zaslužuje!", samo su neki od komentara ispod videozapisa. 

@graycieschiess He was so appreciative and his smile😭 . . . #trend #trendingsong #trendingsound #viral #viralvideos #birthday #bday #birthdayparty ♬ 28 - Zach Bryan
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.