Tata i djeca imaju posebnu rutinu prije spavanja. Veselje djece će vam uljepšati dan

Screenshot: Instagram

KRYSTEN i Dayne Brown roditelji su troje djece, a ova mama je na Instagramu podijelila kako izgleda rutina pred spavanje kada je tata glavni. Kada je Dayne zadužen za brigu o djeci prije spavanja i samo uspavljivanje, uvijek imaju jednu rutinu - borbu jastucima. 

Djeca se smjeste na krevet, a Dayne ih svakoga nekoliko puta nježno udari jastukom da padnu na krevet. Iako su se u komentarima javili ljudi koji smatraju da ovo nije u redu, ako je suditi prema smijehu djece, njima je ova rutina s tatom vrlo zabavna i uvijek se vesele ovoj igri.

Osim onih koji smatraju da je ovo loše, u komentarima su se javili i oni koje je ovaj video podsjetio na djetinjstvo i situacije kada su se i sami igrali jastucima s braćom, sestrama ili roditeljima te su rekli da nema ništa loše u tome dok god se djeca ovako veselo smiju. 

"Ne znam zašto su se neki toliko uvrijedili na video. Djeci je očito zabavno, ili ne čujete koliko se smiju?", "Tata ih 'udara' u igri, ne bi sigurno to radio da zna da ih boli", "I mi smo imali istu takvu rutinu kao djeca, i to mi je jedna od omiljenih uspomena. Uostalom, isto to radim i sa svojom djecom", pisali su ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.