3 mil. pregleda: Snimka tate koji sa suprugom i kćerima pleše na kiši oduševila ljude

Screenshot: TikTok

SASHA Jagger je na TikToku podijelila sladak obiteljski trenutak s obitelji, koji je jednog dana snimila nadzorna kamera na ulazu u kuću. Kamera je snimila trenutak kada je vani padala kiša, a Sashin suprug odlučio iskoristiti trenutak i osigurati da njegova obitelj ima pravi trenutak za pamćenje.

Muškarac je svaku djevojčicu uzeo u naručje, izašao na kišu te ih neko vrijeme vrtio, a potom je isto učinio sa svojom suprugom koja se nije mogla prestati smijati od uzbuđenja. Video je na TikToku pogledan više od tri milijuna puta, a mnoge je oduševilo što osim djevojčica, ovaj tata odlično da i njegova supruga jednako uživa.

"Predivno! Drago mi je što je i tebe uključio", "Raznježilo me kad sam vidjela da mama nije ostala izostavljena", "Obožavam gledati ovakve trenutke na TikToku", "Kakva sretna obitelj", pisali su ljudi u komentarima. 

@sashjagger when he came back for me. 💕#dadsoftiktok #dadsofdaughters #parentsoftiktok #parenting #healing #dancing #dancingintherain #family ♬ Evergreen - music <3
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.