Dyson Airwrap joj eksplodirao u lice. Evo što joj je tvrtka odgovorila

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRŽIŠTE je prepuno krivotvorina, a ponekad su one toliko uvjerljive da i najoprezniji kupci mogu svoj novac potrošiti na kopiju. Dogodilo se to i jednoj korisnici TikToka koja je odlučila na toj mreži podijeliti svoje iskustvo. Još u srpnju Sky Annamaria (@skyyanna111) navela je da joj je Dyson Airwrap eksplodirao u lice, a otkrila je što se dogodilo kad je tvrtki prijavila problem.

Nije jedina s ovakvim iskustvom

"Dyson ga je preuzeo i rekao da je krivotvorina, istog dana su se ispričali i rekli da je originalan", navela je u prvom videu u kojemu je opisala problem. "Ali sad su opet rekli da je lažan i bacili su ga."

Sky Annamaria je i sama rekla kako im vjeruje kad kažu da je proizvod krivotvoren, no kako je razočarana time što su joj različiti agenti korisničke podrške govorili različite stvari. Pratitelje je zamolila i da joj preporuče novi uređaj jer za Dyson nema novca, a ovaj je dobila na poklon. U komentarima su mnogi podijelili slična iskustva.

@skyyanna111 thats a lot of money down the drain 😭😭 i won’t lie the customer service has not been the best as they have told me different things multiple times! @Dyson I understand that the machine is counterfeit, however they shouldn’t be telling me afterwards that the machine is genuine and that it was a mistake. im absolutely gutted because i loved this, i used it all the time! I cannot afford a new one so please recommend some cheaper alternatives! #dyson #dysonairwrap #hair #haircare #fake #sad #fyp #viral #trending ♬ Apple - Charli xcx

"Ovo se dogodilo jednoj od mojih klijentica s Dysonom", "Ovo se i meni dogodilo i nitko mi se ne javlja", "To je zato što Dyson nije namijenjen za svakodnevno korištenje", "Ovo se i meni dogodilo. Šest mjeseci kasnije i dalje ne znaju je li krivotvoren, tako da još nisam dobila zamjenu", "Mene su prošle godine optužili da sam modificirala proizvod, zatim su rekli da ima grešku, a na kraju i da sam namjerno kupila proizvod s greškom", neki su od komentara.

@skyyanna111 Replying to @•°•°• ᴋᴀᴛʜᴀʀɪɴᴇ •°•° 12 o clock they tell me its fake, half past 12 they are telling me its real 😂😂 worst customer service ever @Dyson UK #dyson #help #viral ♬ sad SpongeBob music - michael

Sky Annamaria je pokazala i odgovore korisničke podrške koja joj u mailu piše da je proizvod krivotvoren, a na chatu da je originalan. Tek nakon što se vijest o njezinom iskustvu proširila na TikToku, iz Dysona su joj se još jednom javili kako bi ispitali o čemu je riječ. U ovom trenutku do rješenja nije došlo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.