Genijalna reklama: Nara Smith "napravila" je torbu Marc Jacobs od nule

Foto/Screenshot: TikTok/karla.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARC Jacobs, poznati modni brend, još jednom je dokazao svoju inovativnost u digitalnom marketingu novom TikTok kampanjom koja je oduševila publiku. U glavnoj ulozi našla se Nara Smith, 22-godišnja influencerica s gotovo devet milijuna pratitelja, koja je poznata po tome da gotovo sve kod kuće radi od nule - od hrane do higijenskih i kozmetičkih proizvoda.

@marcjacobs The Tote Bag, made from scratch by @Nara Smith ♬ original sound - marcjacobs

"Suradnja stoljeća"

U videu od 42 sekunde Nara, odjevena u elegantnu, crnu svilenu haljinu, "izrađuje" crvenu torbu Marc Jacobs u svojoj prepoznatljivoj kuhinji. Počela je miješanjem brašna, jaja i vode u velikoj zdjeli, dodala je crvenu boju za hranu, mijesila tijesto i oblikovala ga u malu torbicu koju je stavila "peći". Na kraju je iz pećnice izvadila pravu torbu.

Reakcije na ovu kampanju su iznimno pozitivne. Obožavatelji su je proglasili "suradnjom stoljeća", hvaleći inovativnu marketinšku strategiju. Komentari poput "ovo je marketing", "marketing 10/10" i "ovo je genijalno" preplavili su društvene mreže. Mnogi gledatelji su izjavili da ih je video potaknuo na kupnju torbe.

Osim po svojim kulinarskim vještinama, Nara Smith poznata je i po videozapisima o obiteljskom životu sa suprugom Luckyjem Blue Smithom i njihovom djecom. Marc Jacobs je već poznat po uspješnim TikTok kampanjama, a ovaj najnoviji video samo je dodatno povećao njegovu popularnost.

Torba prikazana u videu sada je dostupna za kupnju. Cijena joj je 499 eura, a možete je vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.