Je li Sony upravo otkrio dizajn PS5 Proa u svojoj najavi povodom 30. godišnjice?

Foto: Shutterstock (na fotki je PlayStation 5)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY je započeo proslavu 30 godina PlayStationa i pritom navodno otkrio izgled nadolazeće PS5 Pro konzole. U blog postu objavljenom jučer, uz sliku proslave jubileja, fanovi su primijetili da dizajn PS5 u montaži izgleda identično nedavnim curenjima dizajna PS5 Pro.

Službena najava bi se mogla dogoditi uskoro

Prošlog tjedna, Dealabs je objavio informacije o maloprodajnom pakiranju za novi PS5 Pro, uključujući skicu koja prikazuje tri crne pruge na vanjskim stranama konzole. Te tri crne pruge, koje su se ranije pojavile u curenjima, jasno su vidljive i na Sonyjevoj nedavnoj slici. Za razliku od postojećeg PS5 modela koji ima jednu prugu u sredini, nova PS5 Pro verzija prikazuje jasno vidljive tri crne pruge.

Dealabs je predvidio da će Sony službeno najaviti PS5 Pro u prvoj polovici rujna, no malo tko je očekivao da će to učiniti putem teaser slike. Službeni PlayStation Instagram račun čak je objavio sliku uz natpis "Your first look".

PS5 Pro je u pripremi već nekoliko mjeseci, a igre se trenutno prilagođavaju za novu konzolu. Prema izvorima bliskim Sonyju, sve igre koje izlaze nakon 16. rujna morat će raditi na PS5 Pro. Ovo sugerira da bi službena najava mogla biti vrlo uskoro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.