Kylie Jenner predstavila novu boju kose, ali pozornost nam je privuklo nešto drugo

Foto: Profimedia/mohito.com/hm.comzalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE Jenner nedavno je na Instagramu objavila povratak svojoj staroj boji kose. Svoju je plavozelenu boju kose predstavila noseći široku bluzu golih ramena, a upravo nam je ona privukla pozornost. Malo je reći da nas je šarmantna bluza nježne boje i puna volana oduševila.

"Vraćaš nas u 2014."

Nosila je samo široku bluzu golih ramena i jednostavne sandale s malenom potpeticom. Šminka joj je jednostavna, a nokte je nalakirala crnim lakom. Svojom je objavom oduševila pratitelje.

"Nedostajala si nam", "Prekrasna frizura", "Spremaš li nam nešto novo?", "Ljepša si nego ikad", "Tako si prekrasna", "Zdravo, ljepotice", "Trebala nam je ova kosa", "Plava je tako lijepa, vraća nas u 2014." neki su od komentara na objavu.

Njezino nas je izdanje podsjetilo na to koliko su ovakvi odjevni predmeti šarmantni, stoga smo pretražili trgovine u potrazi za bluzama golih ramena.

Bluza otvorenih ramena, Mohito, cijena na sniženju je 6.99 eura
Bluza golih ramena, Zalando, cijena je 130 eura
Karl Lagerfeld bluza golih ramena, Zalando, cijena na sniženju je 114.50 eura

Svidjela nam se i ova bluza cvjetnog uzorka koja izgleda još romantičnije od jednobojnih komada.

Bluza cvjetnog uzorka, H&M, cijena je 17.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.