Nike predstavio novi dizajn tenisica koje privlače poglede

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POČETKOM siječnja ove godine Nike je lansirao GT Cut 3 košarkaške tenisice, koje su u kratkom roku postale omiljene među sportašima. Nekoliko dana prije ljetnih Olimpijskih igara u Parizu Nike je predstavio još jednu verziju ovih tenisica naziva Olympic Safari.

Za sportske i svakodnevne prilike

Popularnost GT Cut 3 tenisica može se pripisati Nikeovom ZoomX sustavu amortizacije u srednjem dijelu potplata koji im pruža izvanrednu udobnost i stabilnost. ZoomX pjena osigurava i odličnu izdržljivost.

Svojim upečatljivim safari printom na gornjem dijelu, jezicima i srednjem dijelu đona ove tenisice nesumnjivo privlače pozornost. Boje pružaju dinamičan kontrast zbog kojeg će dobro izgledati na terenu i u šetnji.

Tenisice će biti dostupne od 24. srpnja u odabranim Nike Basketball trgovinama, online trgovinama te na Nikeovoj web stranici, a već su dostupne na stranici StockX. Cijena im se trenutno kreće od 371 do 406 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.