Ova boja manikure osvaja poznate. Kendall Jenner najnovija je obožavateljica

Foto: Instagram/dm.hr/lijepa.hr/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KENDALL JENNER obično preferira jednostavne, jednobojne manikure, ali to ne znači da one nisu upečatljive. Nedavno se pridružila sve popularnijem ljetnom trendu među poznatima kada su u pitanju manikure te je, poput Belle Hadid, Zendaye i Selene Gomez, odabrala jarko crvenu nijansu za svoje nokte.

@gucci Arriving at the iconic Chateau Marmont to celebrate summer and #GucciFlora #GucciBeauty ♬ Eletrochoque (Remastered 2023) - Cassio Luiz Vellani & Manoela Stella Bernardo & Loop Vinyl

Prošlog tjedna Kendall se pojavila na Guccijevom događaju odjevena u malu crnu haljinu, koju je osvježila ovom šik ljetnom nijansom. Iako se može reći da je crvena manikura ovog ljeta u trendu, ona zapravo nikada ne izlazi iz mode.

Klasična i sofisticirana, ova boja može podići svaki izgled, što je Kendall jasno pokazala. Crveni nokti, osim što se odlično slažu s elegantnim modnim kombinacijama, izvrsno pristaju i uz ležernije, ljetne outfite. 

"Crvena je tvoja boja"

Na Instagramu je Kendall podijelila još jedan pogled na svoje nokte koji su savršeno pristajali uz njezin crveni kupaći kostim. "Crvena je tvoja boja", komentirali su joj neki ispod Instagram objave. 

Ako i vi ovoga ljeta želite nositi crveno na svojim noktima, izdvojili smo savršene nijanse ispod. 

Essie 62 Lacquered Up, 13.5 ml, Lijepa.hr, 9.45 eura
Catrice ICONails gel lak za nokte 140 Vive l'Amour, 10.5 ml, dm, 2.60 eura
Chanel Le Vernic 147 Incendiaire, 34 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.