Ovaj kultni parfem stigao je u još jačoj verziji

Foto/Screenshot: TikTok/Shutterstock/martimex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KULTNI parfem Versace Crystal Noir pojavio se na tržištu 2004. i postao jedan od najpopularnijih parfema današnjice. Ove se godine pojavila njegova nova varijanta - Crystal Noir Parfum. Popularan cvjetni miris tako je dostupan i u intenzivnijoj verziji.

@adahajdrych Zakochałam się w nowym flankerze Versace Crystal Noir - karmel robi w nim robotę ❤️ #fragrance #perfumy #versace #crystalnoir #brightcrystal #perfumetok #nowosci #dlaciebie #dc #fyp #foryou #viral ♬ honeypie - 💐

Mnogi su ga usporedili s originalom

Versace Crystal Noir Parfum u gornjim notama ima začine, ružičasti papar i crni ribiz. Srednje note čine tuberoza, karamela i đurđevak. Bazne note su jantar, drvo akigala, sandalovina, vanilija i orhideja.

Na Fragnatici su već osvanule brojne recenzije: "Sigurna sam da bi bio divan da kokos nije jači od svega ostaloga. Ne razumijem zašto se osjeti kad ga uopće nema", "Voćni, drveni seksi miris. Puno voćniji od originala", "Trajniji je od svih parfema koje sam dosad probala".

Brojni su ga usporedili s Crystal Noir Eau de Toilette: "Ovaj parfem je topliji i slađi, a i dalje se osjeti kokos", "Ne miriše kao EDT i EDP koji su mi i dalje draži, ali imaju isti DNA", "Seksi i neodoljiv kao i original".

Parfem je dostupan u bočicama od 50 i 90 ml.

Versace Crystal Noir Parfum, cijena je 140 eura za 50 ml i 175 eura za 90 ml
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.