Ovaj parfem lansiran je prije 30 godina, a još uvijek je jedan od najprodavanijih

Foto: Shutterstock/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CK ONE, poznati uniseks parfem Calvina Kleina, slavi svoj 30. rođendan ove godine. Kad je izašao 1994., odmah je postao hit jer je bio drugačiji od uobičajenih mirisa za muškarce i žene. I danas je jedan od najprodavanijih parfema na svijetu.

CK One je svjež i čist te ga svi mogu koristiti, bez obzira na spol. Miris se otvara citrusnim notama poput bergamota, limuna i ananasa, što ga čini osvježavajućim. U sredini se osjećaju cvjetni tonovi jasmina, ljubičice i ruže, koji dodaju mirisu mekoću i ženstvenost. Na kraju možete osjetiti tople note mošusa, jantara i cedra koje mirisu daju dubinu i trajnost.

Bočica CK One je jednostavna i moderna, s prozirnim staklom i srebrnim čepom. Ova kombinacija simbolizira čistoću i eleganciju, što je u skladu s idejom parfema.

Calvin Klein CK One, 100 ml, cijena na sniženju je 36.92 eura

Ovaj miris privlači i nove generacije

CK One omiljen je izbor za svaku priliku među onima koji vole svježe i moderno. I nakon 30 godina ovaj miris privlači nove generacije.

Miris je u prvih 10 dana prodaje zaradio više od 5 milijuna dolara. Tijekom 1990-ih godišnji prihod od prodaje bio je oko 90 milijuna dolara. Godine 2007. prodaja mirisa u Sjedinjenim Državama iznosila je otprilike 30 milijuna dolara. Čak i danas je tamo prodaja velika, a na Amazonu je jedan od najprodavanijih proizvoda s više od 30.000 pozitivnih recenzija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.