Ovaj povoljni iPhone navodno će biti moćniji nego ikad

Foto: Shutterstock (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJE glasine nagovještavaju da bi Appleov iPhone SE4 mogao dobiti značajan redizajn. U pitanju je serija Appleovih povoljnih mobitela s manjim dimenzijama i značajkama starijih modela. Prema najnovijim i navodno vrlo pouzdanim glasinama, SE4 će biti sličniji flagship modelima nego ikad.

Očekuje se viša cijena od prethodnih modela

Puno se nagađa o tome kako će SE4 izgledati. Iako se očekivalo da će biti kao iPhone 14, navodno će stražnji dio izgledati kao kod iPhonea 16, ali još nije poznato ni kako će izgledati iPhone 16.

>> Hoće li ovako izgledati novi iPhonei?

Novi SE model trebao bi imati OLED zaslon od 6.06 inča i Face ID, što će službeno označiti kraj Touch ID-ja na iPhone mobitelima.

Imat će Appleov A18 čip i 6GB ili 8GB RAM-a. Kao i njegovi prethodnici, imat će samo jednu kameru, ali će biti unaprijeđena na 48-megapikselnu, za razliku od iPhonea SE3, čija kamera ima 12 megapiksela.

Očekuje se poskupljenje u odnosu na prethodni model. Nadolazeći iPhone SE4 vjerojatno će imati početnu cijenu od 499 američkih dolara (oko 460 eura) za osnovni model, dok bi model s najviše memorije mogao koštati 549 dolara (oko 505 eura).

Korisnicima bi iPhone SE4 trebao biti dostupan sredinom 2025., no ni ova informacija još nije potvrđena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.