Ovakav je namještaj sve veći hit u uređenju doma

Foto: amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKRILNI namještaj izvrstan je način da unesete jedinstven i suvremen karakter u svoj dom. Proziran i često šaren, ovaj namještaj uvijek izgleda zanimljivo i privlači pozornost. Bilo da se koristi kao noćni ormarić, polica za knjige ili stolić za kavu, ovaj namještaj stvara iluziju lebdenja stvari koje stavite na njega.

"Izgleda neobično, gotovo nestvarno"

Najbolje od svega je što akrilni namještaj obično nije skup i često se koristi kao zamjena skupljem namještaju od kromatskog stakla. Na Amazonu i Temuu smo pronašli puno zanimljivih akrilnih komada namještaja, a neki su trenutno na sniženju.

Akrilni stolić, cijena na sniženju je 75.99 eura
Narančasti stolić od akrila, cijena na sniženju je 69.15 eura

Kako je proziran, lako se uklapa u gotovo svaki stil dizajna. Akril nije rezerviran samo za ljubitelje eklektičnog stila.

Mala postolja od akrila, cijena je 16.99 eura

"Izgleda neobično, gotovo nestvarno, a boja istovremeno djeluje nježno i hrabro", rekao je Hugh Metcalf, urednik Livingetc-a. "Akril je puno pristupačniji nego staklo i manje ćete se brinuti o njegovoj izdržljivosti u užurbanom kućanstvu."

Plava akrilna stolica, cijena je 85 eura
Siva stolica od akrila, cijena na sniženju je 34.19 eura

Iako je akrilni namještaj lako dodati u prostor, trebate paziti da se ne "izgubi". Umjesto da sobu pretrpate akrilnim namještajem, vjerojatno je bolje da koristite jedan upečatljiv komad. Metcalf savjetuje da ga stavite u kutak kojim dominira bijela boja kako bi svjetlost koja se lomi kroz akril izgledala lijepo i efektno.

Polica od akrila, cijena na sniženju je 156.29 eura
Noćni ormarić od akrila, cijena je 169 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.