Lego otkrio dugo očekivane Fortnite setove. Cijene su čak povoljne

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je službeno predstavio novu liniju Fortnite setova. Među njima su Lego Fortnite Durrr Burger, Lego Fortnite Supply Llama, Lego Fortnite Peely Bone i Lego Fortnite Battle Bus. Ovo su prvi Lego setovi inspirirani likovima, mjestima i predmetima iz popularne igre Fortnite.

Lego Fortnite Supply Llama set od 691 dijela omogućuje obožavateljima da izgrade ikonični lik s detaljima poput Grapplera, Slurp Juicea i dinamita. Set je prikladan za graditelje starije od 12 godina i košta 39.99 eura.

Lego Durrr Burger set od 193 dijela prikazuje šarenu maskotu iz igre. Cijena mu je 14.99 eura.

Lego Fortnite Peely Bone set od 1414 dijelova sadrži detalje kao što su Peely Pick Pickaxe, Paint Launcher i Bling Back Bag. Namijenjen je odraslim obožavateljima i košta 99.99 eura.

Obožavatelji ne mogu sakriti oduševljenje

Lego Fortnite Battle Bus set od 954 dijela prikazuje repliku balona na vrući zrak iz igre. Sadrži uklonjivi krov i devet Lego minifigura. Također košta 99.99 eura.

Lego Fortnite je dostupan za besplatno igranje na različitim platformama, uključujući PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC i Android. Obožavatelji koji su dugo iščekivali ove setove ne mogu sakriti oduševljenje. "Čekao sam ovo od 2017.", "Napokon su to napravili", "Ovo zapravo izgleda dobro", neki su od komentara ispod objave.

Kolekcija će biti dostupna za kupnju od 1. listopada 2024. isključivo u Lego trgovinama i na njihovoj web stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.