Ovo je tajna prekrasne kože Sydney Sweeney

Foto: Shutterstock/sephora.fr/iherb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA popularnu glumicu Sydney Sweeney održavanje zdravlja i ljepote kože uvijek je bilo veoma važno. Prepoznao je to korejski brend Laneige, koji ju je imenovao svojom prvom globalnom ambasadoricom. Ova ikona ljepote za CNN je otkrila što joj je najvažnije u njezi kože.

Sweeney uvijek čisti lice dvaput dnevno te ga bogato hidrira maskama za spavanje. Velika je zagovornica nošenja proizvoda s SPF-om kako bi zaštitila kožu od opeklina. Izdvojila je i svoje najdraže proizvode za njegu.

Laneige Bouncy and Firm Radiance-Boosting maska za spavanje

Ovo je maska za lice s kompleksom božura i kolagena koja zadržava vlagu u koži i hrani je dok spavate. Sydney kaže: "Ima te male kuglice kolagena u sebi i moja koža je obožava. Budim se s hidriranom, sjajnom i elastičnom kožom."

Voli i Laneige masku za usne koju koristi kroz cijeli dan.

Laneige Bouncy and Firm Radiance-Boosting maska, Sephora, cijena je 37 eura
Laneige maska za usne, Sephora, cijena na sniženju je 16.80 eura

Viva Naturals kokosovo ulje

Ovaj proizvod mnogi imaju u svojim smočnicama, a Sydney Sweeney ga obožava koristiti za njegu tijela. Obilno ga nanosi kako bi joj koža bila glatka i hidrirana. Riječ je o hladno prešanom i nerafiniranom kokosovom ulju.

"Miriše predivno i osjećaj na mojoj koži je tako dobar", rekla je. 

Viva Naturals kokosovo ulje, 473 ml, iHerb, cijena je 17.98 eura

Kérastase Elixir Ultime ulje za kosu

Konstantna putovanja zbog posla i sati provedeni na friziranju i šminkanju naštetili su kosi Sydney Sweeney: "Moja kosa je trenutno užasno oštećena, a vrhovi su mi strašno ispucani. Volim koristiti ovo ulje za kosu, pomaže joj vratiti život."

Sweeney je nedavno postala i ambasadorica brenda Kérastase, stoga nije neobično da koristi njihovo ulje za kosu. Ovaj proizvod s antioksidansima, esencijalnim masnim kiselinama i mješavinom arganovog ulja, ulja kamelije i ulja marule njeguje i revitalizira kosu.

Kérastase Elixir Ultime ulje za kosu, Sephora, cijena je 32 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.