Ovo su Wolverine i Deadpool Xbox kontroleri. Internet je pun reakcija

Foto: xbox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA nekoliko dana u kinima počinje prikazivanje filma Deadpool & Wolverine. Uoči premijere gotovo svakodnevno se pojavljuje novi merch. Nakon uspješne suradnje adidasa i Marvel Studiosa, koja je izazvala velik interes, sada je tu i zanimljiva, vrlo ograničena suradnja s Xboxom koja je oduševila gejmerske fanove.

Neće biti dostupni za kupnju

Dva glavna lika ove popularne franšize dobila su svoje Xbox kontrolere, dizajnirane na pomalo neobičan način - oblikovani su prema njihovim stražnjicama. 

Kontroler inspiriran Wolverineom odražava njegov prepoznatljivi žuto-plavi kostim. Dizajn na stražnjoj strani imitira Wolverineovu stražnjicu, uključujući i džepove njegovog kostima. Deadpoolov kontroler je crne i crvene boje, koje su karakteristične za taj lik, te uključuje ono što Microsoft opisuje kao Deadpoolovu često spominjanu, savršeno zaobljenu stražnjicu.

"Ove morate prodavati"

Nažalost, ovi kontroleri neće biti dostupni za kupnju. Umjesto toga jedan sretni dobitnik će moći osvojiti Deadpoolov kontroler sudjelovanjem u nagradnoj igri. 

"Treba mi pod hitno", "Ovo izgleda predobro", "Konačno dobar grip. Imam velike ruke", "Ovo je ludo", "Jesu li mekani ili tvrdi?", "Nikada nisam više želio Xbox kontroler nego sada", "Svima treba ovaj kontroler", "Jedini kontroler koji trebate imati", "Treba mi što prije", "Ove morate prodavati", "Ovo je savršenstvo", "Dajte da ga kupim", neki su od komentara na X-u.

Više o ovoj nagradnoj igri možete vidjeti ovdje.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.