Nove Puma tenisice mogu se "uništiti". Koštaju 119 eura

Foto: puma.com/laams.nyc

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUMA i LAAMS iz New Yorka udružili su snage kako bi stvorili novi model tenisica - Suede LAAMS Blank Canvas. LAAMS opisuje ovaj model kao kombinaciju umjetničkog djela i tenisica.

Na prvu djeluju - jednostavno

Tenisice na prvu izgledaju jednostavno - izrađene su od prljavobijelog platna i dolaze s debelim, čupavim vezicama. Na vezicama su srebrni ukrasi s natpisima Puma i LAAMS. No iznenađenje se krije ispod površine.

Naime, gornji sloj platna može se ukloniti kako bi se otkrila zelena brušena koža, koja izgleda poprilično čupavo. Kupci ih mogu prilagoditi na nekoliko načina. Mogu ih nositi takve kakve jesu i pustiti da se materijal prirodno troši te dobije jedinstven izgled.

Također ih mogu kreativno prilagoditi bojicama, markerima, vezenjem ili drugim tehnikama. Ako naprave grešku prilikom ukrašavanja ili im dosadi trenutni izgled, mogu ukloniti gornji bijeli sloj i otkriti spomenutu zelenu brušenu kožu ispod.

Kutija je također posebna

Kutija u kojoj dolaze ove tenisice također je posebna. Izrađena je od nepremazanog papira, idealnog za slikanje. LAAMS potiče kupce da oslikaju kutiju i objese je na zid kao umjetničko djelo.

Ove tenisice, koje spajaju modu i umjetnost, nude jedinstvenu priliku za izražavanje kreativnosti. Bilo da ih nosite u izvornom obliku, ukrašavate ili potpuno otkrijete zelenu brušenu kožu ispod, Suede LAAMS Blank Canvas zasigurno će privući pažnju i biti poseban dodatak vašoj kolekciji obuće.

Sudeći po komentarima na Instagramu, mnoge su već osvojile. "Odlične su", "Jedva čekam", "Trebaju mi", "Kreativne su", "Čupava brušena koža ispod je nevjerojatna", "Gdje ih mogu kupiti?", "Moćne su", neki su od osvrta ispod Instagram objave trgovine LAAMS o ovom novitetu.

Puma x LAAMS Suede tenisice bit će dostupne od 3. kolovoza 2024. godine preko laams.nyc-a i odabranih Puma trgovaca diljem svijeta. Cijena na europskom tržištu im je oko 119 eura. Više slika možete vidjeti ispod. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.