Selena Gomez objavila fotku povodom rođendana, svi su primijetili jedno

Foto: Shutterstock/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA Gomez proslavila je 32. rođendan i to je podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama. Uz tri rođendanske fotografije zahvalila je svima na lijepim željama, a jedan je detalj privukao pozornost. U pitanju je njezina ogrlica na čijem je privjesku slovo B.

Evo gdje nabaviti ovakvu ogrlicu

Slovo B je očito nosila u čast svojem dečku, glazbenom producentu i tekstopiscu Bennyju Blancu. On je ispod objave napisao: "Najbolja cura nosi moje ime na lancu." Referenca je to na stih iz Jay-Z-jeve pjesme Public Service Announcement (Interlude): "I got the hottest chick in the game wearing my chain."

Mnogo joj je ljudi čestitalo rođendan ispod objave. "Rođendanska kraljica", "Sretan rođendan, nadam se da ti Benny kuha nešto fino danas", "Sretan rođendan, kraljice", "Najljepša žena ikad", "Sretan rođendan, najdraža Selena", neke su od poruka.

Ako vam se sviđa njezin privjesak, naći ćete ga u web trgovini brenda Baby Gold. Dostupno je svako slovo engleske abecede za 564.95 eura. Privjesak je izrađen od zlata i dijamanata, a možete birati između žutog, bijelog i ružičastog zlata.

Baby Gold ogrlica s privjeskom, cijena je 564.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.