Sinsayeva posteljina koja nestaje s polica košta samo 18 eura

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY, popularni brend pristupačne mode i kućanskih potrepština, iznenadio je kupce svojom najnovijom linijom posteljine. Šareni komplet koji je nedavno lansiran na tržište privukao je veliku pažnju i brzo se prodaje.

Ovaj živopisni set posteljine, koji se prodaje po pristupačnoj cijeni od samo 18 eura, nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Komplet uključuje navlaku za poplun dimenzija 160 cm x 200 cm i jastučnicu veličine 70 cm x 80 cm, što ga čini idealnim za standardne bračne krevete.

Komplet posteljine, 17.99 eura

Za one koji traže veći set Sinsay nudi i crno-šarenu varijantu kompleta. Ovaj set dolazi s navlakom za poplun dimenzija 200 cm x 220 cm, savršenom za veće krevete, te jastučnicom veličine 70 cm x 80 cm.

Komplet posteljine, 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.