"Služe samo za fotkanje": Tiktokerica savjetuje da ne kupujete dizajnerske štikle

Foto/Screenshot: TikTok/mytheresa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA @asiamarquis pokrenula je raspravu o praktičnosti dizajnerskih cipela svojim videom koji je pregledan više od 2.9 milijuna puta. U njemu pokazuje djevojku koju je srela u izlasku kako se muči noseći poznate dizajnerske štikle brenda YSL.

@asiamarquis I’ve been telling ya’ll to do the #shoerocktest on all your heels! #designershoes RARELY pass this test! ❌👠#frugalfashionista #heels #fypシ゚viral ♬ original sound - Frugal Fashionista 🤩

Video počinje izjavom: "Jednog dana ćete me poslušati i prestati kupovati dizajnerske cipele kad shvatite da nikad ne prolaze shoe rock test." Ovaj test se radi tako da se cipele stave na ravnu površinu i lagano gurnu da provjerite hoće li se ljuljati ili klimati. Ako cipele ostanu stabilne, prošle su test. Ako se jako klimaju, to može značiti da će biti teže za nošenje.

U videu tiktokerica pokazuje kako se štikle naginju čak i kad djevojka stoji, a nije ništa bolje ni kad sjedi - cipele i dalje ne stoje uspravno. Ističe koliko je važno napraviti "shoe rock" test prije nego što kupite cipele.

Opyum 85 lakirane sandale, 1200 eura

"Nitko ne može hodati u njima"

Osim problema sa stabilnošću, tiktokerica komentira i visoku cijenu ovih cipela. Ističe da nije isplativo dati toliko novca za štikle koje su praktički neupotrebljive, iako prekrasne.

Reakcije korisnika na video većinom su u skladu s njezinim stavom, a neki su komentirali da su ove cipele više namijenjene za fotografiranje i kratko nošenje nego za praktičnu upotrebu. "Znam toliko cura koje ih imaju i mogu vam reći da nijedna od njih ne može hodati u njima. To je samo za slike i da sjedite u njima", "YSL štikle su večernje cipele. Trebali biste hodati u njima otprilike 10 minuta i sjediti ostatak noći", "One su štikle za večeru... od auta do stola i natrag", "Izgledaju kao da boli", "Te su štikle toliko neudobne, ne mogu vam opisati", pisali su ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.