Viđamo ih posvuda: Slavni su poludjeli za novim Puma tenisicama

Foto: Profimedia/puma.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRENDOVI dolaze i odlaze prilično brzo i ponekad ih je teško pratiti. Stalno se pojavljuju novi viralni it predmeti koji se čine nezaobilaznima. To se posebno odnosi na tenisice. Iako su adidasovi modeli, posebno Samba, dominirali posljednjih nekoliko sezona, ove godine suočeni su s ozbiljnom konkurencijom.

Iako su spomenute Sambe i dalje vrlo popularne, ove jeseni su u trendu i razni modeli Asics tenisica, posebno chunky sportski stilovi. Također, tenisice za trčanje brendova On, New Balance i Solomon dominiraju društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme sve su popularnije ponovno lansirane Puma Speedcat tenisice.

Puma Speedcat su prvi put puštene u prodaju 1999. godine, a isticale su se svojim elegantnim dizajnom, laganom konstrukcijom i živopisnim bojama, objasnila je Christina Mirabelli, direktorica sportskog marketinga u Pumi, za TZR.

Osvježena verzija lansirana je u lipnju

U lipnju je ovaj brend lansirao osvježenu verziju ovih kultnih tenisica, koje sada dolaze s novim detaljima, uključujući izvezeni logotip mačke na prednjem dijelu tenisice i povećanu udobnost pri hodu.

No, hoće li Puma Speedcat ponovno postići kultni status? Ako se sudi po slavnim osobama koje su prigrlile ovaj stil, čini se da hoće.

Foto: Instagram Dua Lipa

Emily Ratajkowski ih je nosila bezbroj puta ove godine dok je šetala po New Yorku, dok je K-pop zvijezda Rosé u lipnju nosila smeđe-bijeli par uz sportsku jaknu i mini suknju. Pjevačica Dua Lipa također je među obožavateljicama ovih ponovno lansiranih tenisica.

U pojedinim online trgovinama su se rasprodale

Osim slavnih osoba, brojni influenceri također su prigrlili povratak Speedcat tenisica, kombinirajući ih s mini suknjama i čarapama do koljena, šorcevima ili hlačama i predimenzioniranim majicama, dodatno potičući val popularnosti.

S obzirom na rast popularnosti, nije iznenađujuće što su tenisice rasprodane u pojedinim online trgovinama, no na službenoj stranici još uvijek ima dostupnih veličina, a prodaju se po cijeni od 110 eura. Možete ih pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.