Vodeći proizvođač pametnih prstenova najavio je novu zvijer

Foto: ouraring.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VODEĆI proizvođač pametnog prstenja Oura Ring trenutno radi na novom prstenu naziva Oura Ring 4. Očekuje se da će donijeti poboljšanja poput beskontaktnog plaćanja, predviđanja zdravstvenih rizika i poboljšanih senzora. U ovom trenutku nije poznato kad će stići iako mnogi očekuju da će debitirati ove godine.

Očekuju se brojna poboljšanja

Dosad je Oura izdavala nove verzije svojeg prstena otprilike svake tri godine. Prvi je pušten u prodaju 2015., drugi 2018., a treći 2021. Zbog ove pravilnosti neki četvrtu inačicu očekuju upravo ove godine.

No izvršni direktor tvrtke Tom Hale u intervjuu za Tech Radar je sugerirao da ove godine možda nećemo vidjeti njihov novi prsten. Istaknuo je da je prodaja Oura Ringa 3 i dalje odlična te da s novim modelom žele donijeti posve novo korisničko iskustvo. Zbog toga mnogi očekuju da ćemo novi prsten čekati do 2025.

Nema puno glasina o Oura Ringu 4, no ono što brojni entuzijasti očekuju su beskontaktno plaćanje, proaktivno praćenje zdravlja i simptoma te poboljšanje zdravstvenih senzora.

Oura Ring 4 mogao bi donijeti beskontaktno plaćanje u stilu Apple Paya i virtualne kartice, što mnogi očekuju jer je Oura kupila tvrtku Proxy, koja proizvodi tehnologiju koja zamjenjuje ključeve, kartice, aplikacije i lozinke. Iz ovoga se može iščitati i kako će se novi prsten moći koristiti za kontrolu pristupa pojedinim uređajima.

Iako Oura Ring već prati zdravstveno stanje, nova verzija će vrlo vjerojatno stići s boljim senzorima, a testne značajke predviđanja zdravstvenih promjena izaći će iz faze testiranja i postati standardna značajka prstena.

Oura Ring trenutno je dostupan u dvije varijante, Heritage, čija je cijena od 329 eura, i Horizon, čija je cijena od 399 eura. Prvi mjesec pretplate na uslugu je besplatan, dok kasnije košta 5.99 eura mjesečno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.