Yamamay ima značajno povoljniji duplić popularne Dior torbe

Foto: dior.com/yamamay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIOROVA Book Tote već sezonama zauzima vodeće mjesto među najtraženijim luksuznim ljetnim torbama. Preporučuju je vodeći modni časopisi, a često je viđena u rukama modnih influencera i brojnih slavnih osoba.

Ove godine Dior je predstavio novu kolekciju Dioriviera, inspiriranu suncem. Kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri osvježila je prepoznatljiv toile de Jouy uzorak u novim nijansama mornarsko plave, koraljne i vodeno zelene boje, primijenjenim na ljetnim haljinama, suknjama i dodacima.

Dioriviera Dior Book Tote, srednja veličina, 2950 eura
Dioriviera Dior Book Tote, srednja veličina, 2950 eura
Dioriviera Dior Book Tote, srednja veličina, 3200 eura

Našli smo pristupačniju alternativu

Nema sumnje da će Diorova nova kolekcija, posebice nove verzije njihove Book Tote torbe, dominirati luksuznim ljetnim destinacijama ove sezone. Međutim, unatoč svom statusu simbola ležerne elegancije, visoka cijena koja kreće od 2300 eura čini ove torbe nedostupnima za mnoge.

Za one koji traže pristupačniju opciju, u Yamamayu smo pronašli torbu Esmeralda. Ova torba se ističe svojim elegantnim i romantičnim dizajnom, ukrašena pastelnim bojama i cvjetnim printom. Izrađena je od čvrstog platna i iznimno je prostrana, što je čini idealnom ne samo za plažu već i za druge ljetne prilike. Pritom, s cijenom od 40 eura Esmeralda torba je znatno pristupačnija opcija.

Torba, Yamamay, 39.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.