Alen Babić nakon teškog poraza od Britanca: Fisheru, imam poruku za tebe

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ALEN BABIĆ (33) je početkom srpnja izgubio od Johnnyja Fishera (25) u borbi održanoj u Londonu, gdje je Britanac nakon svega 36 sekundi srušio hrvatskog borca, a sudac označio kraj. Babiću je to bio 14. meč u profesionalnoj karijeri i drugi poraz, a Fisheru, jednom od najvećih potencijala britanskog boksa, bio je to 12. meč u karijeri i 12. pobjeda. 

Babić se 17 dana nakon meča teške kategorije oglasio na Instagramu. "Malo sam nestao s radara, ali zahvalan sam na svakoj poruci, lijepima, ali i manje lijepima. Sve je to dio priče, a ova priča nije gotova, priča nije završena. Veselit ćemo se i tugovati i vrijeđati još neko vrijeme", izjavio je Babić pa poslao poruku Fisheru:

"Fisheru, imam poruku i za tebe. Ti si moj brat, bio si i bit ćeš. Zbog tebe ću razmisliti o svojoj poziciji boksača teške kategorije. Ovo nije kraj Savagea, ovo je samo jedno poglavlje. Idemo dalje, želim se vratiti krajem godine." 

Babić je dobio 210 tisuća eura nakon poraza od Fishera

Prema pisanju nekolicine stranih medija, Babić je unatoč porazu dobio više novca od Fishera. Ukupna nagrada koja se dijelila za ovaj meč bila je 350 tisuća dolara - Babić je dobio 210 tisuća, a Fisher 140 tisuća.

Dosad je najveću zaradu Savage dobio iz meča s Lukaszom Rozanskim u travnju prošle godine. Od poljskog je borca također izgubio, i to u dvije minute, a zaradio je tad 195 tisuća dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.