Barcelona napokon našla klub za igrača kojem daje milijune, a ne želi ga

Foto: EPA

NAKON dvije sezone u kojima ga je slala na posudbe Tottenhamu i Aston Villi, i pritom čekala da se javi klub koji bi htio otkupiti njegov ugovor, Barcelona je, čini se, dočekala priliku da se i treću godinu uzastopce riješi francuskog stopera Clementa Lengleta.

Barcelona je Lengleta dovela 2018. godine u transferu vrijednom 35 milijuna eura iz Seville. Ukupno je odigrao 160 utakmica za klub, a s njim slavio po jedan naslov u La Ligi, Kupu kralja i španjolskom superkupu. U klubu već neko vrijeme ne računaju na njega i rado bi popravili svoju financijsku situaciju njegovom prodajom.

Ima ugovor na još dvije godine

Ipak, javljaju se samo klubovi iz Saudijske Arabije, a Lenglet odbija odlazak ondje. Barcin problem bio je i taj što se dosad nije našao klub koji bi ga htio dovesti makar i na posudbu. To se sad promijenilo, nakon što je interes pokazao Bešiktaš.

Turski klub spreman je preuzeti značajan dio njegove plaće kako bi Lenglet zaigrao na posudbi. Barcelona za njega izdvaja 12 milijuna eura godišnje, a vezala ga je ugovorom do kraja sezone 2025./26.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.