Hrvatska tenisačica kritizirala Vekić nakon poraza u finalu: Kakvo jadno rukovanje

Foto: Igor Kralj/Dino Stanin/PIXSELL

DONNA VEKIĆ je jučer osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama nakon što je u finalu izgubila od Kineskinje Qinwen Zheng 6:2, 6:3. Vekić uopće nije igrala loše, već je Zheng bila manje-više savršena. Srebrna medalja Vekić četvrto je odličje za Hrvatsku na ovim Igrama.

No nije svima najbolje legao njen nastup, točnije ono što je napravila nakon meča. Tako ju je druga hrvatska tenisačica Mariana Dražić na svojem Instagram storyju prozvala zbog, kako kaže, nesportskog rukovanja sa suparnicom koja ju je pobijedila.

"Tako jadno rukovanje na kraju meča od strane Vekić. Moraš biti velik čak i u porazu", napisala je Dražić na svom Instagramu, a uz objavu je stavila i pločicu na kojoj piše "values", odnosno vrijednosti.

Tko je Mariana Dražić?

Dražić je 29-godišnja tenisačica rodom iz Makarske. Trenutno je 282. igračica svijeta u parovima, dok je u pojedinačnoj konkurenciji nerangirana. Kći je Darka Dražića, bivšeg igrača Hajduka koji je igrao i za reprezentaciju 1990. godine.

Godinama su je proglašavali najljepšom hrvatskom tenisačicom. Atraktivnu Makaranku prati više od 33 tisuće ljudi na Instagramu, a ponude za poslovnu suradnju dobiva iz cijelog svijeta. Srbija, Maroko, Makedonija, BiH i Izrael neke su od zemalja koje su tražile da nastupa za njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.