Khabib bankrotirao. McGregor: Posrao sam se u tvojoj kući, a obitelj te napustila

Foto: EPA

POČETKOM mjeseca objavljena je vijest da je Khabib Nurmagomedov (35), nekadašnji prvak UFC-a u lakoj kategoriji i jedan od najboljih boraca u povijesti, pred bankrotom. Ili su to barem sugerirale vijesti iz Rusije koje kažu da mu je banka blokirala sve račune na ime poreznog duga od čak tri milijuna eura.

Khabib je pod istragom ruskih institucija zbog navodne malverzacije i poreznog duga od čak 3.4 milijuna eura. Neke svoje poslove i tvrtke je zbog toga morao zatvoriti, a dio financijskih sredstava i imovine mu je blokiran. Conor McGregor, njegov veliki rival, nije ni tada propustio degutantno vrijeđati Khabiba. Nazvao ga je "porta pottyjem" za šeike, a sad je nastavio u istom tonu nakon što je Khabibu zaplijenjena kuća.

Žestoko izvrijeđao najvećeg rivala

Za razliku od dosadašnjih prepiski, Conor se s Khabibom nije obračunavao javno preko svojeg profila na X-u, već mu je slao privatne poruke na Instagram. No, netko iz Khabibove ekipe te je poruke pustio u javnost.

"Brate, upravo sam uložio u kupnju tvoje obiteljske kuće od vlade jer si ti to ne možeš priuštiti. Planiram veliko smrdljivo irsko s*anje", poručio je Conor pa poslao još dvije poruke: "Brate, pos*ao sam se u tvojoj kući. Napustila te obitelj, a sada ti uzimam kuću za s*anje i p*šanje. Gdje ti je toaletni papir?"

Podsjećamo, McGregor i Khabib su žestoki rivali iz vremena dok je Dagestanac bio aktivni UFC borac. Njihov meč je zbog tenzija proglašen najvećim u povijesti sporta. Održan je u listopadu 2018. godine, a Khabib je bio dominantan i pobijedio je gušenjem u četvrtoj rundi.

To mu nije bilo dovoljno, već se odmah nakon toga zaletio izvan kaveza i napao nekoliko Conorovih trenera. Ostatak dagestanske ekipe se uključio i uskoro je nastala velika makljaža u kojoj je Conor dobio nekoliko udaraca s leđa. Otad je njihova međusobna mržnja još veća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.