Navijači Rijeke na Fejsu: Užas i katastrofa. Jesu zbog ovog pretplate skuplje 150%?

Foto: Nel Pavletic/Pixsell

RIJEKA i Corvinul odigrali su 0:0 u Rumunjskoj u prvoj utakmici 2. pretkola Europa lige. Rijeka je u susret ušla s najjačim sastavom. Rijeka već zna da, u slučaju da prođe, u trećem pretkolu Europa lige igra protiv boljeg iz ogleda između švedskog Elfsborga i moldavskog Šerifa.

No, njeni navijači su na klupskom Facebooku bili vrlo razočarani viđenim od svoje momčadi i smatraju da klub prokockava nikad bolju šansu da uđe u europske skupine. Podsjetimo, čak i ako ispadne iz Europa lige, dobit će drugu šansu u rangu niže, Konferencijskoj ligi. Izdvojili smo neke od najpopularnijih komentara.

Ljutiti navijači komentirali igru, cijenu pretplata, sportsku politiku kluba...

"Valjda je ovo realnost, otvara nam se nikada veća prilika za ući u europsku ili konferencijsku ligu, a mi samo prodajemo i ne dovodimo nikog. U skladu s time, zaslužujemo i ispast. Kad nam je očito zelja Miška za prezimiti u Europi 0! Hvala za skuplje pretplate, igra opravdava cijene definitivno!"

"Ovo je blagi užas,treba se hitno pojačat ako mislimo šta ove sezone napravit...."

"Frende moj što ste vi radili na pripremama, doslovno kao da ste sjedili doma mjesec dana bez ikakve fizičke aktivnosti, jedan udarac u okvir gola u nešto više od devedeset minuta protiv ekipe koja doslovno napucava loptu u zrak, ljudi moji pokrenite se više, krajnje je vrijeme."

"Jako loše sve skupa.... Nekada bi ovakvim ekipama utrpali tri -četiri komada bez problema. Nema tu ko gola dat. Lopta se odbija od njih ko od drva, ne kužim šta rade na tim treninzima ... U nekim situacijama kao da prvi put vide loptu...Obregon je možda OK tu i tamo kada uđe zadnjih 20 min / pola sata ali kao starter je rijetko kad nešto napravio... Neke smislene igre skoro pa i nema.... Pod hitno nam trebaju pojačanja jer ovo mi ne sluti na dobro. Nadam se da se varam. Sva sreća da su poskupili pretplatu pa možemo uživati u ovakvim predstavama."

"Poskupili ulaznice za 150% da bi gledali ovakav nogomet."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.